Zakaj se bi odločili ravno za to toplotno črpalko?

Prihranite kar do 50% na leto pri ogrevanju!
Toplotno črpalko THERMA V lahko uporabimo pri različnih rešitvah ogrevanja, od talnega ogrevanja do priprave tople sanitarne vode, z različnimi viri toplote. Z LG-jevo invertersko tehnologijo namreč nudi najboljšo rešitev tako za ogrevanje doma, kot tudi za pripravo tople sanitarne vode, pri črpanju energije iz okolja pa je kar 4-krat bolj učinkovitejša od sistema s kotlom.

Ena naprava – številne rešitve

S THERMA V so mogoče številne različne rešitve, tako pri novogradnjah, kot pri prenovi. Pri novi hiši je z nizkotemperaturnim Monobloc&Split modelom možno ogrevanje in hlajenje. Pri prenovljeni hiši pa se THERMA V lahko poveže z obstoječim kotlovskim sistemom in tako optimizira učinkovitost in kapaciteto ogrevanja prenovljene hiše. Visoko temperaturna THERMA V lahko popolnoma nadomesti obstoječi kotel s pripravo 80°C tople vode.
Modeli Monoblok združujejo zunanjo in notranjo enoto v eno celoto. Glavna prednost je varčevanje s prostorom, saj je potrebno namestiti samo zunanjo enoto, ki pa je le nekoliko večja od zunanje enote sistema Split.

Zanesljiva uporaba

Ogrevanje je mogoče tudi pri zunanjih temperaturah do -20°C, ogrevalna voda pa lahko doseže maksimalno temperaturo 57°C.
Kompaktna toplotna črpalka LG THERMAV Monoblok moči 9kW je zasnovana tako, da z uporabo naprednih tehnologij ustvarja edinstvene koristi za uporabnika kot so prihranki energije, udobje, enostavno krmiljenje in storitve.

Odločite se za okolju prijazno in energetsko učinkovito rešitev, odločite se za toplotno črpalko!