Prilagodite moč klimatske naprave kvadraturi prostora:

Najpomembnejše je izbira dovolj močne klimatske naprave, za prostor ki ga želite hladiti. Nenapisano pravilo pravi da se to določi po sledeči formuli: 40W moči za 1 kvadratni meter prostora.

Izbira položaja klimatske naprave:

Mesto, na katerega želite namestiti klimatsko napravo ne izbirajte sami, ampak to prepustite našim strokovnjakom, ki vam bodo svetovali, kateri položaj je najbolj optimalen.

NE POZABITE, DA KLIMO NE KUPUJETE VSAK MESEC! KUPITE JO ZA NEKA ČASA ZATO SE PREJ POSVETUJTE S STROKOVNJAKOM!

Odsvetujemo nakup v trgovskih centrih:

Ker je trgovskim centrom glavni cilj čimvečja prodaja in s tem posledično tudi čimvečji zaslužek, kupcu ne posvečajo veliko pozornosti. Posledično pride to tega, da morate za montažo klimatske naprave dodatno plačevati drago montažo, hkrati pa vam trgovski center ne nudi optimalnih rešitev glede postavitve vaše klimatske naprave.

Servisiranje:

Strokovnjaki po celem svetu priporočajo da se klimatska naprava pregleda in servisira vsaj 1x letno, kjer se preveri stanje filtrov.

Funkcije:

Moderne klime ponujajo nešteto funkcij, zato je priporočljivo da jih znate tudi uporabljati, ker lahko na ta način zelo veliko prihranite. Naši strokovnjaki vam prikažejo in pokažejo različne sisteme delovanja, da bo le ta najbolj optimalen za vašo denarnico in prostor.

Nočni način delovanja:

Vzdržuje vam idealno temperaturo ozračja tudi medtem ko vi spite, pri tem pa varčuje pri porabi energije. Če želite imeti klimatsko napravo v prostoru v katerem spite, je nočni način nepogrešljiv za vas.

Vrsta klimatske naprave:

Dandanes je inverterska klima že skoraj da standard. Gledano kot celota so: bolj varčne, manjše, tišje, boljše za zdravje

Če imate alergijo:

Izberite klimo, katere filtri uničijo različne alergene.

Temperatura:

Razlika med temperaturo zunanjega ozračja in temperaturo vaših prostorov, naj ne bi presegala 8 stopinj po celzijevi lestvici.