• Ulica stare pravde 32, 8250 Brežice
  • Pon - Pet: 7:00 - 15:00
    Sobota: zaprto
info@bibo.si

051 240 100

close
Home BIBO SVETUJE Kakovost zraka vpliva na naše počutje, kredibilnost in produktivnost.
Jan

Kakovost zraka vpliva na naše počutje, kredibilnost in produktivnost.

Številne študije so pokazale, da je za zdrav življenjski slog, poleg rednega gibanja, zdrave in uravnotežene prehrane, pozitivnega razmišljanja, pomembno tudi, kakšen zrak dihamo.

Na kakovost zraka v zaprtih prostorih vplivajo številni dejavniki in sicer vlaga, vsebnost bakterij, vonj, prašni delci,…
V kolikor v notranjih prostorih zraka ne zračimo, filtriramo, ima lahko to neugodne posledice za naše zdravje in počutje. Prav tako je naša produktivnost in kredibilnost manjša.

Na univerzah Harvard in Syracuse so opravili raziskavo, ki je preučevala razmerje med kakovostjo zraka v zaprtih prostorih in produktivnostjo.
Rezultati so pokazali, da so zaposleni, ki so delali v boljših, kakovostnejših razmerah, svoje delo opravili do 60 % bolje kot tisti, ki so imeli slabšo kakovost zraka v notranjosti prostorov. Obenem pa so rezultati pokazali kar stoodstotno povečanje kognitivnih zmogljivosti, ko se je prezračevanje testnih prostorov podvojilo.

Zato vam v podjetju Bibo inženiring svetujemo, da poskrbite za vaše počutje in opremite svoj dom s kakovostnim prezračevalnim sistemom-ali z rekuperacijo ali z ustrezno klimatsko napravo, opremljeno s čistilnikom zraka ali z ustreznimi prenosnimi čistilci zraka. Pomembno je, da je v vašem domu zrak svež in čist.

V tokratnem članku vam bomo predstavili LG-jev PuriCare AS95GDWV0 visokokakovosten, eleganten in učinkovit pripomoček za čiščenje zraka v prostorih.

LG čistilec zraka PuriCare AS95GDWV0 je popoln izdelek za ljudi, ki imajo alergije na prah in bolnike z astmo. Še posebej je primeren, če imate otroka v hiši in vas skrbijo mikrobi ter prah.

 

-Eleganten dizajn → primeren za prostore, velike do 91 m2

-Možnost Wi-Fi povezave → LG Smart Thing

-360-° čiščenje → dovodni zrak gre skozi 360-° filtracijski sistem, ki ima šeststopenjski filter, ki odstranjuje različne vrste prahu in škodljive pline

-Tehnologija Baby Care → PuriCare poskrbi za svež zrak, prijazen do vaših plazečih malčkov

-Očisti zrak v celotnem prostoru → Clean Booster dovaja filtriran čist zrak do razdalje 7,5 m

 

 

Vas zanimajo dodatne informacije o artiklu?
Pokličite nas na telefon 051 240 100 ali nam pišite na info@bibo.si.