• Ulica stare pravde 32, 8250 Brežice
  • Pon - Pet: 7:00 - 15:00
    Sobota: zaprto
info@bibo.si

051 240 100

close
Home O PODJETJU

Bibo inženiring d.o.o.

Bibo Inženiring je podjetje iz Brežic. Ponašamo se dolgoletno tradicijo na področju prodaje, svetovanja, montaže in servisa klimatskih naprav ter toplotnih črpalk, v svoj asortiman pa smo dodali tudi sisteme za rekuperacijo in hladilne sisteme.

Stremimo k zadovoljstvu naših strank – to je naše vodilo. To pa dosežemo s kakovostno opravljeno storitvijo, od katere ne odstopamo. To je rezultat dolgoletnih izkušenj in nenehnih izobraževanj z našega področja. Zadovoljne stranke pa niso le naše vodilo, temveč tudi največji uspeh. In na to smo najbolj ponosni!

Našo ekipo izbiramo previdno. Sestavljena je iz strokovno usposobljenih oseb. Vsaki stranki se posvetimo individualno in profesionalno. Tako poskrbimo za odlično in kakovostno opravljeno storitev.

Podjetje Bibo inženiring d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 2008, je s svojo prepoznavno kvalitetno opravljeno storitvijo, hitro preseglo meje lokalnega okolja in tako postalo prepoznavna blagovna znamka tudi širom Slovenije in izven njenih meja. Kot omenjeno, podjetje zaposluje ljudi, ki so strokovnjaki na svojem področju, v prvi vrsti pa so naši zaposleni osebe, s katerimi je odlično sodelovati in kateri vam z veseljem priskočijo na pomoč, v vsakem danem trenutku.

 

 

V letu 2015 smo v sodelovanju s slovenskim podjetjem Vitaterm d.o.o. in podjetjem Nepa spol. S.R.O. iz Češke, podpisali dogovor o medsebojnem sodelovanju in o skupnem nastopu na slovenskem trgu, na HVAC področju profesionalnih sistemov.

 

S tem lahko našim kupcem ponujamo direktno podporo s strani proizvajalca in zelo hiter odzivni čas pri tehničnih rešitvah, kot tudi pri najzahtevnejših projektih v vašem podjetju.

 

Zaupajo nam že mnogi, zaupajte nam tudi vi!