• Ulica stare pravde 32, 8250 Brežice
  • Pon - Pet: 7:00 - 15:00
    Sobota: zaprto
info@bibo.si

051 240 100

close
Home BIBO SVETUJE Pogosta vprašanja naših strank
Aug

Pogosta vprašanja naših strank

Kaj točno ponujate? Katere izdelke? Katere storitve?

Klima naprave: Sinclair, LG Mitsubishi
Toplotne črpalke: LG
Hišno prezračevanje: Helios, DANTHERM

Kateri problem boste stranki rešili?

V podjetju BIBO inženiring d.o.o. smo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področju prodaje, distribucije in montaže klimatskih naprav, toplotnih črpalk in prezračevalnih sistemov za stanovanjske, poslovne in industrijske objekte. Smo zaupanja vreden partner. Naše poslanstvo je naročnikom zagotoviti celovito podporo v fazi iskanja rešitev, odločanja in implementacije ter vzdrževanja HVAC sistemov. Za naše naročnike smo v prodajni program vključili priznane in na trgu preverjene znamke, saj je naš cilj naročnikom zagotoviti optimalno, kvalitetno in dolgoročno rešitev. Zato lahko trdimo, da so naše stranke zadovoljni uporabniki. Razumemo in spoštujemo njihove želje in potrebe, zato jim nudimo enostavne, uporabne in njim prilagojene storitve. Z našim znanjem pomagamo kupcem do kvalitetnih in ekonomičnih rešitev. Potrebe kupca so za nas zelo pomembne, saj z njihovo pomočjo prenašamo informacije do proizvajalca, s katerim smo neprestano v kontaktu.

Kateri je glavni cilj vašega podjetja?

Naš glavni cilj je postati zanesljiv partner podjetjem in posameznikom pri HVAC rešitvah, saj verjamemo, da je to dolgoročno edina pot k uspehu.

Kakšne so vaše vrednote, v kaj verjamete?

Skrb za zdravje, družina, znanje in zadovoljstvo zaposlenih, so vrednote, ki so bistvene za naše delovanje. Kot ekipa verjamemo, da so zanesljivost, marljivost in poštenost, pravilna pot do naših ciljev.

Zgodovina vašega podjetja / poslovna tradicija / koliko let delujete?

Podjetje BIBO slavi že 15 let obstoja. V tem času smo pridobili ogromno zadovoljnih strank, ki nam zaupajo že od samega začetka.