• Ulica stare pravde 32, 8250 Brežice
  • Pon - Pet: 7:00 - 15:00
    Sobota: zaprto
info@bibo.si

051 240 100

close
Home SERVIS

Bibo inženiring d.o.o

SERVIS

Poleg prodaje klimatskih naprav, toplotnih črpalk, rekuperacijskih sistemov in hladilnih naprav, imamo v podjetju Bibo inženiring tudi dolgoletne izkušnje tudi pri montaži in servisu. Naše strokovno usposobljeno osebje bo opravilo natančno in profesionalno montažo vaše nove naprave. Ker pa bosta za nemoteno in najbolj učinkovito delovanje potrebna tudi pregled in servis, bomo z veseljem poskrbeli tudi za to.

Klimatske naprave

Nekaj časa po montaži – za najbolj optimalno delovanje pa kar vsako leto, je klimo potrebno pregledati in po potrebi opraviti vzdrževalna dela. Priporočamo, da to storite pred vsakim poletjem. Servis klime obsega vizualni pregled naprave, čiščenje in dezinfekcijo izmenjevalca, dezodoracijo, čiščenje filtrov ipd.

Več o servisu klimatskih naprav preberite v rubriki Bibo svetuje: Servis klime 

 

Toplotne črpalke

Servis toplotne črpalke pa po montaži priporočamo vsako leto. Nudimo redne servise in izredne vzdrževalne posege. Servis toplotne črpalke opravijo strokovno usposobljeni delavci, kar pomeni, da poskrbijo, da bo vaša toplotna črpalka delovala kot mora in ne bo nepotrebnih toplotnih izgub.

Več o servisu klimatskih naprav preberite v rubriki Bibo svetuje: Servis toplotnih črpalk