bibo.si

Toplotne črpalke

So učinkovite in okolju prijazne naprave, ki lahko znatno zmanjšajo stroške ogrevanja in hlajenja, kar omogoča tudi prihranke pri energiji.

Ogrejte se z najnovejšo tehnologijo

Toplotne črpalke so naprave, ki izkoriščajo toploto iz okolice, da ogrevajo notranjost stanovanjskih ali poslovnih objektov. Delujejo tako, da iz okolice zajamejo toploto in jo s pomočjo stiskanja in širjenja pretvorijo v uporabno toploto za ogrevanje prostorov ali vode. Toplotne črpalke lahko delujejo tudi v obratni smeri in hladijo prostore.

Toplotne črpalke imajo velik potencial, saj lahko zmanjšajo stroške ogrevanja in hlajenja, zmanjšajo emisije toplogrednih plinov in zmanjšajo odvisnost od fosilnih goriv. Poleg tega so toplotne črpalke precej učinkovite in trajne naprave, ki lahko zdržijo več desetletij, kar je dolgoročna naložba v energetsko trajnostnost.

V primerjavi s preostalimi starejšimi tehnologijami ogrevanja, kot so na primer plin ali kurilno olje, so toplotne črpalke boljše iz več razlogov. Prvič, toplotne črpalke izkoriščajo obnovljiv vir toplote, ki je na voljo povsod okrog nas, kar pomeni, da so zelo okolju prijazne in trajnostne. Poleg tega so toplotne črpalke zelo učinkovite, saj za vsakih 1 kW električne energije, ki jo porabijo, lahko proizvedejo tudi do 5 kW uporabne toplote. To pomeni, da so toplotne črpalke lahko zelo ekonomične in lahko zmanjšajo stroške ogrevanja za do 50 %, v primerjavi z drugimi načini ogrevanja. Končno, toplotne črpalke so precej enostavne za uporabo in vzdrževanje, kar pomeni, da so lahko tudi bolj zanesljive in udobne za uporabo, v primerjavi s starejšimi načini ogrevanja.

IZDELAVA PONUDBE

Razmišljate o toplotni prenovi vaše hiše ali objekta? Izpolnite spletni obrazec in izdelali vam bomo ponudbo v najkrajšem možnem času.

potrebujete pogovor ali raje pošljete epošto?

Obrnite se na našo prodajo

Pripravljeni smo vam pomagati pri izbiri, montaži, vzdrževanju ali servisu vaše naprave – kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaše potrebe

info@bibo.si

031 841 541